torsdag 20. august 2009

Åh så gøy det blir når FrP styrer

Egentlig ser jeg ikke frem til det, men det kommer til å få ganske stor underholdningverdi. I Dagbladet i dag sutrer FrPs gruppeleder i bystyret i Oslo over at de som politikere er «på sett og vis rettsløse».

Problemet var nemlig at byråd for idrett, Annette Wiig Bryn, måtte gå på grunn av overskridelser hun ikke kjente til. Hun hadde jo ikke gjort noe galt, stakkar. Det var alle de slemme medarbeiderne hennes som hadde skylden, og så fikk hun svi ... buhu.

Jeg tviler ikke på at det føles urettferdig, men sånn er reglene. De er slik fordi politikerne skal styre, og har har ansvaret for det som skjer på deres vakt. Og kjenner de ikke til hva som skjer, er de i hvert fall skyldige i manglende kontroll. FrP vet om dette. FrP har mang en gang klaget og sytet i tråd med dette prinsippet når en eller annen minister ikke har fulgt med i timen om ting som har skjedd uten at han eller hun visste om det.

Men nå er FrP på vei inn fra opposisjon til posisjon, så nå vil de gjerne endre prinsippene. Det klær dem ikke, og jeg kan ikke annet å håpe at en pertentlig formalist som Carl I. Hagen gremmes. Det er asymmetri i virkelighetsforståelsen som ligger til grunn for dette. Det er litt som at naboen er en latsabb som ikke steller hagen, men duselv ønsker ikke å betvinge naturens egen orden. Naboen er en bråkebøtte, men duselv har en litt sjarmerende spontan livsholdning. Naboen er krangevoren paragrafrytter, mens duselv forsvarer lov og orden og etiske prinsipper med en jordnær sans for detaljer.

Ser du noe mønster? Beskrivelsen av naboen er direkte og rett frem, akkurat i det språket FrP er kjent for bruke, der en spade er en spade. Men duselv-parten er i akkurat så snirklete språk som trengs for å forsøke å si at en spade egentlig ikke er en spade men noe helt annet.

Det kommer til å bli hysterisk morsomt når FrP fremover kommer i posisjon og går inn i snirklete bortforklaringsmodus for å overbevise om at de oppfyller valgløftene sine ved å bryte dem. Hvilke saker som kommer opp og hva de kommer til hoste opp av bortforklaringer a la Ben Tre-logikk, det er jeg ikke spåmann til å fortelle, men det kommer til å ha høy underholdningsverdi for de som klarer å set det morsomme i det.

3 kommentarer:

Kair sa...

Takk til Jens & assosiates

tusen takk for invandrer politikken,
helt ute av kontroll, foreløpige bivirkiniger,
Voldtekter begått av invandrere 98%. 2004-2009
Narko salg og inførsel av invandrere 82% 2004-2009
og Milliarder på milliarder sendt ut av Landet.
takk for alle NyRasister dere har skapt.
Tusen takk Jens for at du ødelegger Norge og norsk kultur.du har klart å gjøre Voldtekt til en
'vanlig' forseelse her.

Tusen takk for avgiftene
for å si det enkelt det er bare GALT å betale skatt eller avgifter fordi verdiene dine bare skifter form,du har selv fortjent og jobbet for det. det er faan IKKE RIKTIG at du skal betale eiendomskatt,formueskatt,arveskatt, usansett om du er rik eller fattig.
argumentasjonen til AP er helt latterlig,


3.tusen takk for Nav systemet,
de RødGrønne med mer i lønn pr mnd en en minstepansjonist har pr ÅR og i sin genialitet, har de klart å sette sosialkontor,arbeidskontor.trygdekontor i en og samme bygning,, fantastisk!!
de tror at de har klart å Reparere Nav uten å sentralisere datasystemet,
uten å effektivisere måten saksbehandlerne jobber på,de har nemlig ikke gjort annet en å plassere dem fysisk i samme bygning,no er æ imponert!

4.tusen takk for timesvis i kø på legevakten.
de lover og lover, har du merket at det hjelper ? de sier det
men siden jeg aldri ser Jagland på legevakten får jeg aldri spurt
om hvor det er 'bedre' for jeg merker ikke en forbedring
jeg bare 'hører' om en forbedring.


5.tusen takk for alle småbedrifer som går konkurs
se rundt deg ute, husker du alle de små bedriftene eller butikkene som lå rett borti gata ?
de som drev stedet var hyggelige mennesker betalte skatt og forsørget seg ?
det er bare utlendinger som kan drive slikt nå, Nordmenn har ikke lenger den rettigheten.de har ikke råd til å betale skatter og avgifter som Invandrere slipper.


6.Tusen takk Kristin Halvorsen for å ha spilt bort 632 milliarder kroner
eller alle miliarder de rødgrønne pøser ut til despot regimer og til hjemtransport og behandling av tusenvis av Asylsøkere har jo INTET! å si ,at en 100% renraset Neger selv stiller opp i Nyhetene og sier rett ut at mer Naive og større idioter en de som styrer norge i dag skal du lete lenge etter burde få bjellene til den mest innavlede nordmann til å ringe. stemmer du AP ? tenkt deg godt om, først det er slike som deg som ødelegger Norge,og hva f.... mener Giske med Holmekollen ?
skal den skinkerytteren der si at Frp har rekorden i budskjedd overskridelese ? han har faktisk budsjettoverskridelsesrekord på 2,4 milliarder med Operaen alene. og Siv da som får høre det i regnestykket fra pressen.som er 'riktig' her er et annet regnestykke.
Siv sa: Synes du det er rimelig at en sykepleier, med en relativt lav inntekt, må betale 2000 kroner måneden for å komme på jobb? ...Bompenger kr 920- Bensin 86 km x kr 1 x 20 kr 1.720-(fra jessheim) Veiavgift kr 3.000- forsikring kr 6.000- pr mnd.: kr. 750-SAMLET UTGIFT FOR Å KOMME DEG PÅ ARBEID PR MND kr. 3.400,- er så dritt lei.forvregning.og missvisende svada
som Pressen skulle holde seg for god til, at Arbeiderpartiet kaller seg noe så missvisende skulle forbys, riktig navn er mer -RævkjøringAvNorksKulturparti-

har du lest alt jeg har skrevet her ? ok skriv nå et takke brev til Frp. få se hva du kan
jeg har Dysileksi så drit i rettskrivningen,,har intet med saken å gjøre....

Unknown sa...

Stemmer du FRP så støtter du fiffen i dette landet.De skal kutte i bostøtten. fjerne tariffavtaler og masse mer som rammer vanlige folk, mens Rimi hagen-Sveås og maskara Midelfart blir enda rikere hvis dette partiet kommer til makta. Det som er mest alvorlig etter mitt syn er privatiseren av av ALT.Salg av vannkraftverksom som er arvesølvet vårt gjør meg forbanna. Det betrakter jeg som landssvik.Ikke gøy med FRP- men farlig

Unknown sa...

Kan ikke FRp prøve å fornye Oslo før de går løs på oppgaver de ikke har vett nok til å gjennomføre.
I oslo klarer de ikke engang å bygge en hoppbakke.Ønsker alle fra Finnmark lykke til hvis skulle få makt. Vi i Oslo vet hva dette møkkapartiet står får.farer bare med løgn og faterier, på linje med innlegget til Kair. Vås